Skip to main content

Yrityksille

Yrityksille tarjoamme erilaisia tuotteita ja liikelahjoja yrityksen ilmeen mukaisesti räätälöitynä. Ravintoloille puolestaan pystymme tarjoamaan uniikkeja astiastoja.

Lisäksi tarjoamme jälleenmyyntimahdollisuutta yrityksille ympäri Suomen.

Ota yhteyttä

Kaikista yritys- ja jälleenmyyntiasioista voit kysyä lisää Essi Vuontisjärveltä, puh. 02 845 7700.

Yritystuotteet ja liikelahjat

Valmistamme kaikentyyppisiä yhteistyö- ja liikelahjoja yksittäisistä esineistä valmiiksi mietittyihin kokonaisuuksiin. Oman logon käyttö esineissä on mahdollista. Ideoimme mielellämme yhdessä kanssanne!

Esimerkkejä mahdollisista toteutuksista:

  • Mukit omilla kuvilla tai yrityksen logoilla
  • Keraaminen lyhty tai vene (yrityksen logolla)
  • Herkkukori saariston tuotteista tai joulukori
  • Merelliset tuotekokonaisuudet
  • Yms. kysy lisää!

Ota yhteyttä

Ravintola-astiastot

Perusajatuksenamme on valmistaa kunkin asiakkaan toiveiden mukainen, aidosti kotimainen ja käytössä kestävä astiakokonaisuus. Koska koko tuotantomme tehdään alusta loppuun käsityönä, voimme ottaa huomioon asiakkaan toivomukset niin mallin kuin värin osalta.

Kaikki valmistamamme astiat ovat laadukasta kivitavaramassaa ja kestävät uunin, mikron ja astianpesukoneen.  Meillä on pitkä kokemus astioiden valmistamisesta ravintoloille ja on aina yhtä hauska suunnitella yhdessä juuri tiettyyn paikkaan ja tarjontaan sopiva kokonaisuus!

Perusmallistoomme voit tutustua nettikaupassamme. Tai sitten voit kilauttaa meille niin tehdään teille juuri teidän näköisenne astiasto!

Ota yhteyttä

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Haemme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä merellisille tuotteillemme sekä PussPuss companyn tekstituotteille eri puolilta Suomea tämänhetkisen asiakasjoukkomme jatkoksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kaikista yritys- ja jälleenmyyntiasioista voit kysyä lisää Essi Vuontisjärveltä, puh. 02 845 7700.