Skip to main content

Käsityöpajoissamme näet käsityöläiset toiminnassa

Sepänpaja

Sepänpajassa valmistuvat monet tarpeelliset esineet mökeille ja kaupunkiasuntoihin. Sepiltä voit ostaa laadukkaiden takorautaisten käyttö- sekä koriste-esineiden lisäksi myös koruja ja taide-esineitä.

Lisäksi sepät entisöivät ja ottavat mielellään vastaan tilaustöitä.

Mikko Flemming puh. 041 5611029

Hopeapaja

Hopeapajassa näet, kuinka taitavat kädet muokkaavat hopeasta upeita koruja. Pajasta voit ostaa  upeita uniikkeja koruja aina varvassormuksista riipuksiin. Omien toiveidenkin toteuttaminen onnistuu, sillä hopeasepät ottavat vastaan myös tilaustöitä.

Julia von Pfaler, puh. 0503292931

Lasihytti

Lasihytti on Käsityökylän uusin lisä! Upeat ja värikkäät lasiesineet valmistetaan käsin kierrätyslasista. Kesäkaudella työskentelyä pääsee seuraamaan lähietäisyydeltä! Lasihytti sijaitsee Paratiisipajan myymälän ulkopuolella.

LASIMYYMÄLÄÄN TÄSTÄ LINKISTÄ

Tehtaanmyymälät »

Kustavin Savipajan tehtaanmyymälän lisäksi pihapiirissämme on myös Paratiisipajan ainutlaatuinen kynttilöiden ja lasin tehtaanmyymälä.

Kahvila »

Tunnelmallinen hirsikahvilamme on kuuluisa lämpimistä, maailman parhaista munkeistaan. Vilkkaimpina kesäpäivinä kahvilasta on myyty melkein 1000 munkkia suoraan padasta. Tule ja maista! Lupaamme ettet pety.