Käsityöpajoissamme näet käsityöläiset toiminnassa

Sepänpaja

Sepänpajassa valmistuvat monet tarpeelliset esineet mökeille ja kaupunkiasuntoihin. Sepiltä voit ostaa laadukkaiden takorautaisten käyttö- sekä koriste-esineiden lisäksi myös koruja ja taide-esineitä.

Lisäksi sepät entisöivät ja ottavat mielellään vastaan tilaustöitä.

Mikko Flemming puh. 041 5611029

Hopeapaja

Hopeapajassa näet, kuinka taitavat kädet muokkaavat hopeasta upeita koruja. Pajasta voit ostaa  upeita uniikkeja koruja aina varvassormuksista riipuksiin. Lisäksi näytteillä on pieni kivikokoelma. Omien toiveidenkin toteuttaminen onnistuu, sillä hopeasepät ottavat vastaan myös tilaustöitä.

Julia von Pfaler, puh. 0503292931

Lasihytti

Lasihytti on Käsityökylän uusin lisä! Saariston Lasifabriikki sijaitsee Paratiisipajan myymälän ulkopuolella. Lasihytissä voit seurata lasinpuhaltajien työskentelyä kesäkaudella. Värikkäät lasiesineet valmistetaan kierrätyslasista.

Tehtaanmyymälät »

Kustavin Savipajan tehtaanmyymälän lisäksi pihapiirissämme on myös Paratiisipajan ainutlaatuinen kynttilöiden ja lasin tehtaanmyymälä.

Kahvila »

Tunnelmallinen hirsikahvilamme on avoinna  vuonna 2021 kesä-elokuussa joka päivä 10-18. Lisäksi toukokuussa ja syyskuussa sekä joulukylän aikaan kahvilamme palvelee viikonloppuisin 10-16.