Käsityöpajoissamme näet käsityöläiset toiminnassa

Sepänpaja

Sepänpajassa valmistuvat monet tarpeelliset esineet mökeille ja kaupunkiasuntoihin. Sepiltä voit ostaa laadukkaiden takorautaisten käyttö- sekä koriste-esineiden lisäksi myös koruja ja taide-esineitä.

Lisäksi sepät entisöivät ja ottavat mielellään vastaan tilaustöitä.

Kristian von Pfaler puh. 050 5856353

Iikka Pyötsiä puh. 050 3282408

Mikko Flemming puh. 041 5611029

Hopeapaja

Hopeapajassa näet, kuinka taitavat kädet muokkaavat hopeasta upeita koruja. Pajasta voit ostaa  upeita uniikkeja koruja aina varvassormuksista riipuksiin. Lisäksi näytteillä on pieni kivikokoelma. Omien toiveidenkin toteuttaminen onnistuu, sillä hopeasepät ottavat vastaan myös tilaustöitä.

Julia von Pfaler, puh. 0503292931

Tekstiilitupa

Tekstiilituvan ovat vallanneet ihanat käsintehdyt tekstiilituotteet. Monet tuvan tuotteista ovat uusio- tai kierrätysmateriaalista tehtyjä. Valikoimista löytyy kaikenlaista ihanaa luonnon materiaaleista valmistettua, virkattua, kudottua, neulottua, huovutettua, värjättyä… Tekstiiliartesaaneilta voit lisäksi täsmätilata vaikkapa juuri sopivan räsymaton!

Tehtaanmyymälät »

Kustavin Savipajan tehtaanmyymälän lisäksi pihapiirissämme on myös Paratiisipajan ainutlaatuinen kynttilöiden tehtaanmyymälä.

Kahvila »

Tunnelmallinen hirsikahvilamme on avoinna kesä-elokuussa joka päivä 9-20. Lisäksi toukokuussa ja syyskuussa sekä joulukylän aikaan kahvilamme palvelee viikonloppuisin 10-16.