Skip to main content

Tervetuloa tekemään löytöjä tehtaanmyymälöissämme!

Kustavin Savipaja

Tehtaanmyymälämme Kustavissa on keramiikan ystävän paratiisi! Jokakesäiset keramiikkauutuudet löydät laajimmin edustettuna täältä, samoin kuin koko mallistomme kaikissa väreissä.

Oma tehtaanmyymälämme pursuaa keramiikan lisäksi ihania oheistuotteita: herkkuja, tekstiilejä, puutuotteita, keittiötuotteita, matkamuistoja, pehmoleluja, paperitavaraa ja paljon muuta… Kaikessa pyrimme siihen, että kauppamme on valikoimassaan uniikki!

Kesästä syksyyn myymälän pihapiirissä toimii ainutlaatuinen II-laadun ulkotori, jossa myymme edullisemmin väri- ja muotovialliset tuotteemme.

Myymälämme tarkoituksena on palvella asiakkaitamme monipuolisesti – niin lahjan hakijaa, astiaston täydentäjää kuin mökkiläisiä eri tarpeineen!

Paratiisipaja

Pihapiirissämme on myös Paratiisipajan ainutlaatuinen kynttilöiden tehtaanmyymälä. Paratiisipajan ajatuksena on alusta alkaen ollut tehdä tuotteita jotka tuovat iloa arkeen, ja joskus aina juhlaankin!

Paratiisipajalla rakastetaan värejä ja valoa, ja valikoimissa on ihania kynttilöitä laajalla väri- ja tuoksuvalikoimalla. Paja käyttää tuotannossaan parhaita ja puhtaimpia raaka-aineita, jotta kynttilöiden palo-ominaisuudet olisivat optimaaliset. Lisäksi myymälästä saa Paratiisipajan omia ekologisia Lempi-kodinpuhdistusaineita, jotka ovat olleet jo vuosia asiakkaiden suuressa suosiossa.

Paratiisipajan kaksikerroksisen myymälän valikoimiin kuuluu omien superkivojen tuotteiden lisäksi myös sisustustuotteita sekä laaja mallisto ihania vaatteita! Tämä myymälä onkin korostanut tonttimme asemaa todellisena shoppailijan unelmakohteena!

Paratiisipajan nettisivuille pääset tästä!

Käsityöpajat »

Sepänpajassa valmistuvat monet tarpeelliset esineet mökeille ja kaupunkiasuntoihin. Hopeapajassa näet, kuinka taitavat kädet muokkaavat hopeasta upeita koruja. Lasihytissä voit seurata taitavien puhaltajien työskentelyä ihanan värikkään lasin parissa!

Kahvila »

Tunnelmallinen hirsikahvilamme on avoinna kesä-elokuussa joka päivä 10-18. Lisäksi toukokuussa ja syyskuussa sekä joulukylän aikaan kahvilamme palvelee viikonloppuisin 10-16.