Skip to main content

Takaamme laadun

Tuotteemme ovat kestävää, korkeapolttoista (1300 °c) kivitavaramassaa. Käyttämämme lasitteet ovat luonnollisesti lyijyttömiä ja elintarvikekelpoisia. Kaikki astiamme kestävät uunin, mikron ja astianpesukoneen.

Astiastomallistoomme kuuluu satakunta erilaista käyttö- ja koriste-esinemallia, minkä lisäksi valmistamme astioita myös mittatilaustyönä. Kaikkia mallejamme saa kaikissa 12 lasitteessamme, sekä toiveesta myös yksivärisinä.

Astiastomallien lisäksi teemme upeita merellisiä tuotteita majakkalyhdyistä veneisiin ja erilaisiin keräilymukisarjoihin.

PussPuss companyn nimellä tehtävään mallistoon kuuluu ihania tekstillisiä tuotteita pastelliväreissä.

Työvaiheet

Kaikki tuotteemme tehdään täysin käsityönä pajassamme Kustavissa. Kunkin esineen matka pajan työvaiheesta toiseen kestää toista viikkoa. Sinä aikana kaikki pajalaiset antavat oman panoksensa ja jättävät oman kädenjälkensä kaikkiin tuotteisiin. Dreijauksen jälkeen esine läpikäy useita työvaiheita korvituksesta pohjan sorvaukseen ja lasitukseen. Polttoja matkaan mahtuu kaksi, joista jälkimmäinen, eli lasituspoltto, tapahtuu lähes 1300 asteen lämpötilassa ja takaa esineelle hyvän kestävyyden käytössä. Käyttämämme itse suunnittelemamme lasitteet yhdessä työtavan kanssa antavat meillä tehdyille tuotteille ihanan yksilöllisen ja ainutlaatuisen ilmeen.

Meille käsityö tarkoittaa todella käsin tehtyä, alusta loppuun asti. Olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan pajaan ja katsomaan, kuinka tuotteemme syntyvät!

Katso video!