Skip to main content

Tervetuloa idylliseen Käsityökyläämme!

Kesä-elokuun ajaksi tontti laajenee idylliseksi käsityökyläksi, josta keramiikkapajan ja tehtaanmyymälän lisäksi löytyy Paratiisipajan iso kynttilä- ja sisustusmyymälä, sepänpaja, hopeapaja, lasihytti sekä kahvila.

Tontilla saa rauhassa kierrellä ja seurata käsityöläisten osaamista eri pajoissa. Lisäksi pihalla on lapsiperheiden iloksi kotieläimiä, polkuautorata ja leikkipaikka.

Tehtaanmyymälät »

Kustavin Savipajan tehtaanmyymälän lisäksi pihapiirissämme on myös Paratiisipajan ainutlaatuinen kynttilöiden tehtaanmyymälä.

Käsityöpajat »

Sepänpajassa valmistuvat monet tarpeelliset esineet mökeille ja kaupunkiasuntoihin. Hopeapajassa näet, kuinka taitavat kädet muokkaavat hopeasta upeita koruja. Lasihytissä voit seurata lasinpuhaltajan työskentelyä.

Kahvila »

Tunnelmallinen hirsikahvilamme on kuuluisa lämpimistä, maailman parhaista munkeistaan. Vilkkaimpina kesäpäivinä kahvilasta on myyty melkein 1000 munkkia suoraan padasta. Tule ja maista! Lupaamme ettet pety.

Ryhmille

Käyntikohteemme on koko maankin tasolla ainutlaatuinen. Idyllisessä pihapiirissämme on paljon nähtävää ja meille on kunnia-asia palvella bussiryhmiämme sydämellisesti ja mieleenpainuvan hyvin. Voitte luottaa, että meillä homma hoituu!

Kahvilassamme on 50-75 asiakaspaikkaa ja valikoimiimme kuuluvat mm. munkkikahvit, aamiaiskahvit (täytetty leipä, munkki ja kahvi) ja lounaskeitto. Ryhmien saapumisista sekä erikoisruokavalioista pyydämme ilmoittamaan etukäteen.

Erityisesti kesäaikaan meillä vierailuun kannattaa varata runsaasti aikaa, sillä nähtävää on paljon. Ideana on, että tontilla saa rauhassa kierrellä ja seurata käsityöläisten osaamista eri pajoissa, kahvitella ja ostostella, rapsutella lampaita ja muuten vain nauttia elämästä.

Nykyisin tonttimme on kiinnostava vierailukohde myös ympäri vuoden. Kaksi suurta sisustus- ja lahjamyymälää ovat vetonaula erityisesti ostosryhmille. Kahvitus onnistuu sopimuksesta myös ennen joulua.

Sijoitumme kartalle aivan Saariston Rengasreitin varrelle (3 km Heponiemen satamasta Turun suuntaan). Alla olevaa karttaa klikkaamalla näet tarkemmat tulo-ohjeet.

Lisätietoja käyntikohteestamme saat soittamalla numeroon 02 845 7700 tai sähköpostitse info@kustavinsavipaja.fi

Tee ryhmävaraus »

Aukioloajat 2024

Keväällä 2024 Käsityökylä palvelee seuraavasti:
– Huhtikuussa 27.-28.4. molemmat myymälät + kahvila palvelevat  10-16.
– Vappuna 30.4.–1.5. molemmat myymälät + kahvila palvelevat klo 10-16.
– Toukokuussa viikonloppuisin la-su molemmat myymälät + kahvila palvelevat klo 10-16. Poikkeuksena viikko 19, jolloin olemme auki to-su klo 10-16.

Kahvila ja Käsityökylä pajoineen ovat avoinna kesä-elokuussa joka päivä klo 10-18 ja syyskuussa viikonloppuisin la-su klo 10-16. Myös kotieläimiä on nähtävissä pihapiirissä kesäsesongin aikaan.

25.11.–17.12 Käsityökylän joulukylä on auki viikonloppuisin 10-16.

Keramiikkamyymälä ja kynttilämyymälä ovat avoinna ympäri vuoden, keväisin ja loppusyksystä sopimuksesta, muulloin joka päivä.

Vasemmalla olevasta kartasta klikkaamalla näet tarkemmat tulo-ohjeet.

Lämpimästi tervetuloa!