Skip to main content

Tervetuloa tutustumaan idylliseen Käsityökyläämme!

Kesä-elokuun ajaksi tontti laajenee idylliseksi käsityökyläksi, josta keramiikkapajan ja tehtaanmyymälän lisäksi löytyy Paratiisipajan iso kynttilä- ja sisustusmyymälä, sepänpaja, hopeapaja, tekstiilitupa sekä kahvila.

Tontilla saa rauhassa kierrellä ja seurata käsityöläisten osaamista eri pajoissa. Lisäksi pihalla on lapsiperheiden iloksi kotieläimiä, polkuautorata ja leikkipaikka.

Katso video »

Tehtaanmyymälät »

Kustavin Savipajan tehtaanmyymälän lisäksi pihapiirissämme on myös Paratiisipajan ainutlaatuinen kynttilöiden tehtaanmyymälä.

Käsityöpajat »

Sepänpajassa valmistuvat monet tarpeelliset esineet mökeille ja kaupunkiasuntoihin. Hopeapajassa näet, kuinka taitavat kädet muokkaavat hopeasta upeita koruja. Lasihytissä voit seurata lasinpuhaltajan työskentelyä.

Kahvila »

Tunnelmallinen hirsikahvilamme on avoinna kesä-elokuussa joka päivä 10-18 ja syyskuussa viikonloppuisin 10-16. Joulukylässä kahvilamme palvelee viikonloppuisin 10-16. Lue tarkemmat aikataulut alta.

Ryhmille

Käyntikohteemme on koko maankin tasolla ainutlaatuinen. Idyllisessä pihapiirissämme on paljon nähtävää ja meille on kunnia-asia palvella bussiryhmiämme sydämellisesti ja mieleenpainuvan hyvin. Voitte luottaa, että meillä homma hoituu!

Kahvilassamme on 50-75 asiakaspaikkaa ja valikoimiimme kuuluvat mm. munkkikahvit, aamiaiskahvit (täytetty leipä, munkki ja kahvi) ja lounaskeitto. Ryhmien saapumisista sekä erikoisruokavalioista pyydämme ilmoittamaan etukäteen.

Erityisesti kesäaikaan meillä vierailuun kannattaa varata runsaasti aikaa, sillä nähtävää on paljon. Ideana on, että tontilla saa rauhassa kierrellä ja seurata käsityöläisten osaamista eri pajoissa, kahvitella ja ostostella, rapsutella lampaita ja muuten vain nauttia elämästä.

Nykyisin tonttimme on kiinnostava vierailukohde myös ympäri vuoden. Kaksi suurta sisustus- ja lahjamyymälää ovat vetonaula erityisesti ostosryhmille. Kahvitus onnistuu sopimuksesta myös ennen joulua.

Sijoitumme kartalle aivan Saariston Rengasreitin varrelle (3 km Heponiemen satamasta Turun suuntaan). Alla olevaa karttaa klikkaamalla näet tarkemmat tulo-ohjeet.

Lisätietoja käyntikohteestamme saat soittamalla numeroon 02 845 7700 tai sähköpostitse info@kustavinsavipaja.fi

Tee ryhmävaraus »

Aukioloajat 2022

Kahvila ja Käsityökylä pajoineen ovat avoinna kesä-elokuun klo 10-18 joka päivä ja syyskuussa viikonloppuisin la-su klo 10-16. Myös kotieläimiä on nähtävissä pihapiirissä kesäsesongin aikaan.

Lokakuussa 2022 palvelemme viikolla 42 to-la klo 10-16. Marraskuun puolivälistä jouluun Käsityökylän joulukylä on auki viikonloppuisin 10-16.

Keramiikkamyymälä ja kynttilämyymälä ovat avoinna ympäri vuoden, keväisin ja loppusyksystä sopimuksesta, muulloin joka päivä.

Vasemmalla olevasta kartasta klikkaamalla näet tarkemmat tulo-ohjeet.

Lämpimästi tervetuloa!